mandag den 4. februar 2013

Laks med spidskålsalat

Saftig laks med en sprød salat af spidskål, appelsin, æbler, mandler og æblecidereddike.

Værktøj
Klar til ovnen
En pande eller et ildfast fad og en skål.

Ingrdienser 
Laks
 200 g. laks (fra den lokale fiskemand)
Olivenolie
Salt & peber (evt.citronpeber)

Spidskålsalt
1/4 spidskål (fintsnittet)
1 æble (økologisk)
1 appelsin (små tern)
10 mandler
Mums det smagte
Et skvat æblecidereddike
1 nips salt (Maldon)

Fremgangsmåde
Laksen krydres med salt og citronpeber steges midt i ovnen i ca. 30 min. på 200 grader.
Spidskålen fintsnittes og de øvrige ingredienser skæres ud i mundrette bidder.
Lige inden servering overhældes salaten med et skvat æblecidereddike.

Så er der serveret!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar