![]() |
På indkøb i Salling Super |
Værktøj
En pande, en stegeso og et fad.
Ingredienser
(Til 5 personer)
Kaninlår 10 stk.
1 bundt rosmarin (frisk)
1/2 l. fløde
1/2 l. bouillon
![]() |
Tilberedning i stegesoen |
1/4 flaske hvidvin
2 gulerødder
4 fed hvidløg
Smør (til stegning)
Salt & peber
Tomatsalat
1 bakke tomater
1 løg
Et skvat rødvinsbalsamico
Et skvat olivenolie (kvalitet)
1/2 feta i blok
Grov mos af kartofler
![]() |
Resultatet |
200 g. ærter (frost)
1/2 knoldselleri
En skvat fløde
En skvat mælk
Et drys salt
Fremgangsmåde
Kaninlår brunes af på en pande med smør, salt og peber. Grøntsagerne skæres ud i grove stykker og brunes ligeledes af. Derefter kommes kaninlår og grøntsagerne op i stegesoen. De flydende ingredienser hældes ved så det netop dækker halvt. Kaninlår steges i ovnen ved 200 grader indtil de giver slip på gaflen og er møre.
Tomaterne skylles, feta og løg skæres ud efter ønske og kommes i fadet. Lige inden servering kommes et skvat rødvinsbalsamico og olivenolie ovenpå tomaterne.
Kartoflerne koges møre i 20-30 min. i en gryde sammen med knoldsellerien.
Det hele moses med en moseske og smages til med fløde, smør og salt.
Så er der serveret - velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar